Healthy Living

Det har poppat upp en logga i headern, footern och en liten flärp nere till höger. Ett litet hjärta i mitten. Alla leder till Healthy Living. Min blogg ingår numera i ett nätverk där alla vill göra något större, något som handlar om hälsa, på riktigt. Att må bra. Från insidan. Att tvätta bort alla osunda ideal och göra något större, för oss själva.

I nätverket hittar du Sara , Erika,  Kristin, Kristina, Kayo, Cissi och min blogg.

Jag hoppas att vi tillsammans kan göra något riktigt bra. Jag vill så himla gärna ha er feedback på siten och allas bloggar så vi kan göra den så bra som möjligt.

[insert]

grupp kopiera
[/insert]

12 Comments

 1. Annika 21 november, 2014at10:10

  Tycker det är kul att ni samlat ihop ett gäng bra tjejer på ett och samma ställe. Snygg och modern design. Här kommer dock 2 grejer att förbättra: Sajten lirar inte speciellt bra med android. Men framför allt: Det tar för lång tid att (både via mobil eller när man sitter framför datorn) klicka sig runt på sajten. Varje inlägg tar några sekunder för länge att ladda vilket gör att man lämnar direkt för att man är så hemskt otålig (hatar att man blivit det). Just nu går jag alltså direkt in på de bloggar jag gillar istället för att ta ett segt mellansteg. Läs detta med glad ton!

 2. Användarens profilbild jessica 21 november, 2014at10:20

  Tack Annika för grym feedback! Kan du skicka mig lite print screeens? Är det artiklarna eller inläggen hos varje blogg som tar tid? Puss

 3. Johanna 21 november, 2014at11:27

  Hej! Jag prenumererade på din blogg och fick mail när du hade gjort ett nytt inlägg. Det verkar ha slutat fungera och jag hittar inte funktionen igen? Ser att man kan bli notifierad per inlägg om nya kommentarer kommer men inte för nya inlägg på bloggen i sig?

 4. katarina w 21 november, 2014at11:30

  Hej Jessica,
  Superbra och härlig idé. Gick in på sajten men tyckte den var lite svårnavigerad och blev lite störd på det stora reklamblocket i nederkant som man var tvungen att scrolla förbi. Ville ganska snabbt veta vilka ni var, vilka som står bakom (eftersom jag själv jobbar med hälsa:-) och vad ni vill, men det tog en stund innan jag hittade den länken. Jag vill veta snabbt! Vad är det här, är det något jag gillar, är det något jag kan få användning av att följa, vill inte tröttna vid första anblick! Tycker ni är ett supergäng som jag följer och kommer definitivt göra det nu när ni är hopsamlade. Bra, seriös och skön idé. Men vill veta mer om er direkt när jag tittar in! Så lycka till!

 5. Mims 21 november, 2014at11:58

  Har också lite problem med interaktionen via Android. Annars är desktopsiten extremt snygg, vad duktig du är! /M

 6. Användarens profilbild jessica 21 november, 2014at13:10

  Johanna – ja jag får inga mail själv heller när ni kommenterar. Skumt! Tror att det kan vara den nyaste versionen av WordPress. Ska försöka se om jag kan lösa det BUMS! Håll ut!

  Katarina – Tusen tack för feedback! Tyckte du man missade menyn och scrollen med bloggarna? Menyn är den där “hamburgarvarianten”.

 7. Annika 21 november, 2014at13:25

  Jag mejlar dig några screenshots!

 8. Användarens profilbild jessica 21 november, 2014at13:44

  Toppen Annika! Tack!

 9. Maria 21 november, 2014at21:36

  Hej!
  Fint att samla ihop smarta kvinnor! Jag har en liten fundering om WorkOut Åre. Ska du vara med till våren? När brukar biljetterna släppas? Har sökt på deras hemsida, men jag tyckte inte att jag hittade något.
  Tack på förhand!
  Bästa hälsningar Maria

 10. piggelinda 22 november, 2014at22:45

  Jag skulle önska att man kan klicka på ditt namn för att komma tillbaka när man klickat in för att läsa kommentarer. Skulle göra det lite lättare att komma tillbaka till alla inlägg :)

 11. Användarens profilbild jessica 23 november, 2014at19:21

  Åh älskar listor! TACK! Och tack för all pepp allihop!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *