Hej ny vecka!

Det går troll i mitt huvud (kan man säga så), med bloggdesignen. Jag blir aldrig nöjd nu. Hur som, så behåller vi fulla inlägg på startsidan och jag putsar på den finstilta för att optimera utseendet för er. Tack för tålamodet!

 • Denna veckan har jag massor av träning inplanerad. Igår vurpade jag ordentligt på asfalt med crossen. Blöta löv låg mitt i en kurva och jag glömde där någonstans att jag inte satt på min mtb.
 • En klippning. Ser ut som en boll just nu i håret och funderar på om jag ska låta det växa ut eller inte, vad tycker du?
 • Lära Rocky tass. Han kan en himla massa redan för att vara 12 veckor. Han kan sitt, ligg, vänta, runt om, andra sidan, hit (så klart) hoppa ner, stanna, nej, bra, gå fot, loss, apport – duktig vovve.
 • Jag har länge haft en lista full med massa recept jag vill prova, tror det är dags att ha en matlagningsdag och bocka av dem och sedan dela med mig av dem
 • Förra veckan var full av möten, denna veckan är med lite möten bokade, men inte lika många.
 • Jag ska vika den där “f-bannade” tvätthögen jag burit fram och tillbaka från sängen till soffan i en vecka.
 • Våra t-shirtar till alla som springer med oss på onsdagar bör vara klara, pepp på det!
 • Har jag tur, kommer min endurohoj.

Vad ska du göra?

[insert]
nike-zoom-structure[/insert]

På mina fötter nya Nike Zoom Structure.

9 Comments

 1. Nilla 27 oktober, 2014at09:29

  Å så tycker jag du ska gå en valpprommenad förbi Flemminggatan (20 för att vara exakt) på tisdag, onsdag eller torsdag em och samtidigt höra av dig till mig! Jag vill ju sticka in näsan i hårbollsvalpen jue!

 2. Elna 27 oktober, 2014at09:29

  Endurohoj! Åh, lyckan!

 3. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2014at09:32

  Elna – ja längtar så! Ser framför mig en häst som hoppar över allt i skogen.
  Nilla – du det kanske jag gör!

 4. L 27 oktober, 2014at11:18

  Jeg synes du er veldig fin med kort hår, så stemmer for å fortsette og ha det kort :)
  Denne uken skal jeg bla gå turer i skogen, trene styrke, klippe meg (kort) og lære hunden min å sitte bamse.

 5. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2014at12:02

  Åh vad härligt det låter L!

 6. Cissi 27 oktober, 2014at12:17

  Så långt tålamod du har för att spara ut ditt hår – så långt ska ditt hår vara. :) Jag har noll tålamod – har kort hår ;)
  Fint att du gjort om sidan. Lovely!
  Veckan består av att återhämta mig från träningsvärken som skapades i lördags, hänga med höstlovslediga barn på ett äventyrsbad och sedan i en biografsalong. Blunda för tvätthögen och dammråttorna ska jag också göra. Det här blir en bra vecka!

 7. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2014at12:43

  Världens bästa mening “Så långt tålamod du har för att spara ut ditt hår – så långt ska ditt hår vara.” – tar den med mig bums!
  Också är jag glad att du gillar att jag gjort om sidan igen.
  Jag tänker nog med blunda för dammråttor.
  Kram på dig!

 8. Amira 27 oktober, 2014at17:28

  Men Ååå jädrans blöta löv! Du är väl oskadd hoppas jag?! Vilken vovve! Träning ger resultat minsann:-) Jag har en jobb och pluggvecka framför mig! Tänkte försöka få in umgänge med nära och kära å så träning såklart:-) Ser fram mot att se din nya hoj och DIG i nyfixade frajsen:-) Kram<3

 9. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2014at23:52

  Ja förbannade löv – men jag var lite dumdristig också. Jag e ok, lite skrapsår. Fin vecka tycker jag!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *