Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Hej offseason & oktober

Senast uppdaterad:

Jag och Mattias har planerat in lite träningsvila i oktober. Alltså vila från hårdkörning och strukturerad planering. Nu ska jag hålla igång utan krav och ladda om systemet för att börja köra igen i november.

Jag är rätt sliten nu men har ändå liksom svårt att dra ner på träningsdosen även om jag förespråkar det själv. Det är inte alltid lätt att applicera det på sig själv. Även om jag tycker jag bivit bättre på det. Så någon vecka nu med mer träning som är mindre strukturerad och kravlös.

Jag tycker att man ska ha perioder på året då man drar ned träningen och låter både huvud och kropp vila oavsett på vilken nivå man tränar.

 

Och vet ni – det är hälsosamt och smart med vilodagar. In med sådana i ditt liv utan att känna ångest.

Kaoset hemma förresten. Vi flyttar till hus!

hemma-kaos

 

0
Föregående
Friday Zoom
Nästa
Dagens

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.