Hej offseason & oktober

Jag och Mattias har planerat in lite träningsvila i oktober. Alltså vila från hårdkörning och strukturerad planering. Nu ska jag hålla igång utan krav och ladda om systemet för att börja köra igen i november.

Jag är rätt sliten nu men har ändå liksom svårt att dra ner på träningsdosen även om jag förespråkar det själv. Det är inte alltid lätt att applicera det på sig själv. Även om jag tycker jag bivit bättre på det. Så någon vecka nu med mer träning som är mindre strukturerad och kravlös.

Jag tycker att man ska ha perioder på året då man drar ned träningen och låter både huvud och kropp vila oavsett på vilken nivå man tränar.

 

Och vet ni – det är hälsosamt och smart med vilodagar. In med sådana i ditt liv utan att känna ångest.

Kaoset hemma förresten. Vi flyttar till hus!

hemma-kaos

 

11 Comments

 1. Clara Edvinsson 30 september, 2015at21:28

  Planerade vilodagar behövs, jag tror en lugnare oktober kan bli riktigt bra. Superkul att ni köpt hus!

 2. Nipe 30 september, 2015at21:58

  Grattis till hus, vad spännande! När vi köpte vårt första hus var det i december. Det kändes inte så värst annorlunda. Sen en dag i mars klev jag ut på altanen och tittade ut i trädgården och PANG så kom känslan över mig. Den där känslan av att herregud det är mitt – alltihop! Det som är mitt tar inte slut när jag går utanför dörren! Jag är fri, typ.

 3. Emmi - explorista.se 1 oktober, 2015at08:12

  Shit vad kul! Hus är underbart, det är lite annan känsla än lägenhet. Uteplats, trädgård… Gud vad roligt att få inreda! När flyttar ni?

 4. Lisa 1 oktober, 2015at14:12

  Vad glad jag blir för din skull. Hus är FAB!!!!!!!

 5. Pingback:En kropp i obalans. | Rund är också en form!

 6. Användarens profilbild jessicaclaren 2 oktober, 2015at12:03

  Ja men visst är det kul – kan knappt tro att det är sant! En lugnare oktober behövs verkligen – så tusen tack för pepp! Och du – så kul att du kommer i november!

 7. Användarens profilbild jessicaclaren 2 oktober, 2015at12:04

  Nu blev jag ännu gladare!

 8. Användarens profilbild jessicaclaren 2 oktober, 2015at12:15

  I november! Ska bli så himla härligt!

 9. Användarens profilbild jessicaclaren 2 oktober, 2015at12:16

  Just den känsla att känna sig fri längtar jag så himla mycket efter!

 10. Paula 5 oktober, 2015at11:51

  Åååååh vad kul med hus! Det kommer bli grymt, och tänk vad härligt att få lite mer plats, speciellt för era cyklar haha :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *