Hej offseason & oktober

Words by

Jag och Mattias har planerat in lite träningsvila i oktober. Alltså vila från hårdkörning och strukturerad planering. Nu ska jag hålla igång utan krav och ladda om systemet för att börja köra igen i november.

Jag är rätt sliten nu men har ändå liksom svårt att dra ner på träningsdosen även om jag förespråkar det själv. Det är inte alltid lätt att applicera det på sig själv. Även om jag tycker jag bivit bättre på det. Så någon vecka nu med mer träning som är mindre strukturerad och kravlös.

Jag tycker att man ska ha perioder på året då man drar ned träningen och låter både huvud och kropp vila oavsett på vilken nivå man tränar.

 

Och vet ni – det är hälsosamt och smart med vilodagar. In med sådana i ditt liv utan att känna ångest.

Kaoset hemma förresten. Vi flyttar till hus!

hemma-kaos

 

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us