Hej Vinterland

Jag tänkte visa er orangeriet och hur det blev idag. Bara det att det har snöat. Förutom kaoset i väster med en helt osannolika utgången i valet så har det snöat osannolikt mycket. Det har dumpat, ja verkligen dumpat, över en halvmeter snö idag. Säkert en meter utan att överdriva. Det har med andra ord varit och är kaos.

Så jag log lite när jag kikade ut och funderade på att pulsa fram och ta bilder på orangeriet. Hade en vision om att det skulle bli så himla fint med all snö – bara det att till och med orangeriet är begravt. Igår hade vi alltså ingen snö. Idag är allt vitt – hej Vinterland! Välkommen!

Att ta sig in till stan och hem igen var och är ett evighetsprojekt. Runt om halvön har stora furor fallit pga av tyngden av den blöta snön. Vägarna snöade igen på några minuter och många hamnade i diket som inte hunnit få på vinterdäck.

I och med kaoset så har jag sprungit idag – inomhus. På mitt löpband. Otrolig lyx att ha det ståendes som enda räddningen när man snöar inne.

Imorrn ska jag göra snöänglar och gå långpromenad med Rocky.

snow-2 snow

7 Comments

 1. Mari 9 november, 2016at21:24

  Så himla himla fint. Älskade snö :)

 2. träningsglädje 9 november, 2016at21:41

  winter wonderland! åk skidor till jobbet!

 3. Användarens profilbild jessica 9 november, 2016at21:49

  JA! Hahah men måste öva på att stanna!

 4. Användarens profilbild jessica 9 november, 2016at21:49

  Ja sååå fint!

 5. Emmi - explorista.se 10 november, 2016at06:51

  Den där snön alltså, kan du skicka lite till Laos? Jag saknar det sååå mycket!

 6. Amira 11 november, 2016at01:10

  Så otroligt mycket snö?❄️❄️❄️Älskar’t! Snälla gör en snöängel för mig med. Kan vara bland dom topp 5 härligaste sakerna att göra vintertid?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *