2 veckor in i augusti

Idag känns det som om sluttampen på sensommaren knackade på, hand i hand med hösten. Ljuset ser lite annorlunda ut, värmen som håller kvar sommaren, känns lite annorlunda. Luften känns klarare och atmosfären känns avslagen men ändå full med energi. Ni vet, sådär lite svår att att få grepp om.

Igår hällde regnet ned – jag försökte ta mig ut mellan skurarna för att springa med Rocky. Jag älskar och springa när det precis har regnat – eller småduggar. Har egentligen inte så mycket emot att springa i regn heller, tills dess att skorna blir plaskvåta. Jag och Rocky blev dyngsura, efter ungefär 30 sekunder. Benen var lite löjligt pigga och borde varit lite mer trötta efter gårdagen.

Sista två veckorna i augusti och första helgen i September ligger runt hörnet och jag ska bocka av en massa saker som jag ser framemot.

— > Vi kollar på en vinterkollektion för She Rides kläderna, tittar på design, funktion och mönster – vad önskar du? Hur ska de se ut?

— > Nästa vecka åker jag med ett gäng från She Rides till Schweiz och ska njuta av oslagbar cykling, mat och härliga människor.

— > Någon tävling kommer jag lyckas klämma in, helst skulle jag vilja köra Alliansloppet som satsar på damstart, men vi hinner inte hem tills dess.

— > Förra veckan vilade jag från att springa för att få mina ben till att bli lite bättre efter febersänkningen – den här veckan springer jag igen i mina nya skor. Nikes Fly Zoom är min nya favorit. Med kolfiber i sulan så ger de sjukt härlig respons. Ska skriva mer om dem sen.

— > Stigkörning i Hellas. Älskade Hellas. Helt magiskt att ha den skogen här, runt knuten liksom.

— > På onsdag släpps avsnittet med mig i Sweaty Business – du måste lyssna och berätta vad du tycker.

— > Jag ska försöka hinna plocka blåbär och kantareller. Jag har det i princip i min trädgård.

–> Mina klasser på Sats drar igång – jag längtar efter ER!

Vad ska du göra sista veckorna i augusti?

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 Comment

  1. Helena Enqvist 14 augusti, 2017at21:22

    Jag ska njuta av att fjällen ändrar färg nu och så står sommarens finaste lopp på tur. I löparskor och 44 km i de fjäll som jag har som min bakgård. jag ska också cykla, i lite skumma sensommarkvällar där man i slutet av månaden får börja tända pannlampan!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *