Jag har haft en smockad kväll och fick styra om rödvinsplaner med mina team mates i SCS Racing Team. När jag förflyttade mig från kontoret i Hammarby Sjöstad hem, stannade jag och sprang en timme i Hellas. På stigar som jag 9 fall av 10 alltid cyklar på i vanliga fall. Hela kroppen längtar till skogen. Till lerstänk och urkramade lungor.

Det var förresten första löparrunda på länge som inte var på morgonen och dessutom utan Rocky. Att vara offseasons känns lite “busigt”. Att träna spontant det jag känner för och inte uppstyr, är just nu när naturen sprakar i mustiga färger, som mest nödvändigt. Jag vet. Men just nu längtar jag efter träningsmängd. Lustigt va.

Jag tassade fram längs gröna spåret och hade magiska skor på fötterna med Nikes Zoom VaporFly 4%. Ingen skogssko allas egentligen, utan kolfibersula för rekordtider. Sulan är glashal på rötter men känslan och responsen oslagbar. Jag springer annars i Nike Zoom Fly, som är lillasyster till VaporFly. Samma oslagbara respons och spöar det mesta faktiskt som Nike gjort i skoväg för löpning. Skon är inte optimal med sulans mönstring för att springa terräng, men det struntar jag i, eftersom jag älskar känslan och responsen från skon.

Är du sugen på Nike Zoom Fly så har jag fått gå upp en halva i storlek. Och du ett annat tips, ska du sätta igång med löpning eller trappa upp? Våga ta det lugnt och ha tålamod. Distans och tid är oväsentligt, det viktigaste är faktiskt att du tar dig ut!

 

 

 


SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 Comments

  1. Mia Bergvall 12 oktober, 2017at05:36

    Blir så sugen på att springa när jag ser dina bilder trots att jag aldrig riktigt varit en löpartjej! Men nu när vi skaffat hund tänker jag att löpning kan bli perfekt för oss, måste bara låta henne växa till sig lite!
    Jättefina bilder och text som alltid!

  2. Användarens profilbild jessica 12 oktober, 2017at06:03

    Blir glad att jag peppar dig ut i skogen. Heja dig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *