hjärnsläpp och wok på viltskav

Jag sitter hemma i soffan och småfnissar lite. Idag hade jag inte alla hemma under Body Pump klassen. Delar av koreografin slank med jämna mellanrum ut ur mitt huvud och landade någon annanstans. Jag har kört samma koreografi nu konstant i två månader (eller är det mer) och det förundrar mig att man ibland bara är nollställd. Det hela slutade med att jag fick extra armhävningar på slutet.

Det var ett tag sedan jag delade med mig av mina recept… så här kommer kvällens snabba wok med fullkornsnudlar och viltskav.

Jessicas snabba wok

Fullkornsnudlar

viltskav

färsk “babysparris”

broccoli

röd paprika

färsk chili

vitlök

salladslök

strimlade morötter

sesamolja

soya

photo2

photo1

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.