hjärnsläpp och wok på viltskav

Jag sitter hemma i soffan och småfnissar lite. Idag hade jag inte alla hemma under Body Pump klassen. Delar av koreografin slank med jämna mellanrum ut ur mitt huvud och landade någon annanstans. Jag har kört samma koreografi nu konstant i två månader (eller är det mer) och det förundrar mig att man ibland bara är nollställd. Det hela slutade med att jag fick extra armhävningar på slutet.

Det var ett tag sedan jag delade med mig av mina recept… så här kommer kvällens snabba wok med fullkornsnudlar och viltskav.

Jessicas snabba wok

Fullkornsnudlar

viltskav

färsk “babysparris”

broccoli

röd paprika

färsk chili

vitlök

salladslök

strimlade morötter

sesamolja

soya

photo2

photo1

3 Comments

  1. River 19 januari, 2010at00:29

    att tappa koreografin kan hända den bästa :)

  2. Användarens profilbild jessica 19 januari, 2010at00:31

    Tack söta… men hahha ja du… ikväll alltså… tror iofs det var rätt underhållande eftersom jag liksom inte kan spela med utan alltid avslöjar mig själv.

  3. Cizzi 19 januari, 2010at09:22

    “Sätt foten mot hjärtat” funkar ju alltid ;) hahaha

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *