Hjärtan av guld

Words by

Bläääe… jag glider in på 5 dagen sjuk. Det känns som 711:e vilodagen. Kroppen gör smått ont av att inte få röra på sig.  Det är dock enbart att gilla läget. Jag har spenderat dagen raklång i soffan. Känt mig riktigt ynklig och liten. Halfluss suger, helt enkelt.

Jag vill tacka Wille och alla som hjälpt mig att hitta vick eller vicka på mina klasser denna veckan. Era hjärtan är av guld! TACK!  Jag har bytt bort alla mina klasser fram tom lördag och hoppas att jag är på benen då.

Jag vill också tacka er som nominerat mig till “Guldhjärtat och Årets Instrukör”, jag blev så rörd att jag fick tårar i ögonen. Alla ni är värda ett stort Guld Hjärta för  att ni varje gång vi låter våra hjärtan jobba ihop – berikar mitt instruerande.

 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us