Hjärtan av guld

Bläääe… jag glider in på 5 dagen sjuk. Det känns som 711:e vilodagen. Kroppen gör smått ont av att inte få röra på sig.  Det är dock enbart att gilla läget. Jag har spenderat dagen raklång i soffan. Känt mig riktigt ynklig och liten. Halfluss suger, helt enkelt.

Jag vill tacka Wille och alla som hjälpt mig att hitta vick eller vicka på mina klasser denna veckan. Era hjärtan är av guld! TACK!  Jag har bytt bort alla mina klasser fram tom lördag och hoppas att jag är på benen då.

Jag vill också tacka er som nominerat mig till “Guldhjärtat och Årets Instrukör”, jag blev så rörd att jag fick tårar i ögonen. Alla ni är värda ett stort Guld Hjärta för  att ni varje gång vi låter våra hjärtan jobba ihop – berikar mitt instruerande.

 

4 Comments

 1. Sofia 1 november, 2011at21:39

  Du är väl självskriven gumman! Bättre instruktör finns inte.
  POK

 2. Åsa 1 november, 2011at21:56

  Du är bäst! <3 Miss You! Miljoner kryapå kramar!

 3. Lotta 1 november, 2011at22:32

  Krya på dig! Rösten är redan lagd på dig – fattas bara annat. <3

 4. Pingback:11 dagar senare… « Team Propiraya

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *