Holy heart

Words by

Livet ska innehålla vackra och fina saker. Från insidan och smyckas på utsidan liksom. Tiina Ravelins armband och malas är sådant som liksom bara ropar på själen. Du hittar henne här. Om vi skulle beställa ett armband av henne som var “Your Inner Warrior”-style, hur ska det se ut tycker ni?

3 Comments

  • Stepup 2 Fitness

    Fina, duktiga Tiina.

  • Marie

    Älskar de här smyckena. Jag och min nioåriga dotter “delar” på både örhängen och armband; smycken i glada färger&former för alla åldrar. Sedan måste jag bara säga till dig Jessica att din blogg är helt underbar och den glädje, värme och medkänsla som går rätt genom skärmen är omöjlig att värja sig från! Tack för att du ger så mycket av dig själv; jag hämtar mycket energi och inspiration i dina ord&bilder. Kram

  • jessica

    Marie – tack! Du gjorde precis min dag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us