Hon kom upp i morse!

Jag är galet nöjd över att jag tog mig ut och sprang runt Kungsholmen i morse. Helgens klasser dunkandes i lurarna, alla nya träningsformer i kroppen och jag kände mig stark. Visserligen snorhalt, men premiärlöpningen för 2011 är äntligen gjord.  Jag ser ganska sömndrucken ut på bilden… vilket jag verkligen är, men glad.

Dessutom, kryss i taket, han jag gulla med mina nyinförskaffade kettlebells och gjorde ett antal “Turkish Get Up”.

Mer update i kväll när vi landat i Oslo.

3 Comments

 1. suzan 5 februari, 2011at07:54

  bra jobbat snygging!

 2. Ida B 6 februari, 2011at14:31

  Hurtigt!!! Har du aldrig träningsvärk? Vad får du träningsvärk av?
  Kram

 3. Användarens profilbild jessica 7 februari, 2011at11:35

  Hej Ida!
  Jo det har jag jäääämt och ständigt! Jag gör helt enkelt ett inlägg om det i veckan!

  KRAM
  J

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *