Honey, I am home

Två intensiva dagar i Norge är precis avklarade och jag har landat som en liten utömd hög i min soffa efter att ha lyssnat på en fantastiskt rolig konversation om Gainomax mellan tre 15 åringar  på tunnelbanan. Jag höll på att skratta ihjäl mig.Enligt dem får man, Gud förbjude, absolut INTE dricka Ganiomax om man inte tränat, det kunde t.o.m. vara farligt.

Okunskap är bland det farligaste  som  finns men i vissa fall också uppenbart underhållande.

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Gissa vad…

Gissa vad…

de här innehåller?

Next
It’s the small things that matters

It’s the small things that matters

Medan alla mer eller mindre springer Lidingöloppet idag sitter jag och

You May Also Like