Höstens bucket list

Det kan knappast ha undgått någon att jag fullkomlig älskar hösten. Det är liksom min årstid. Även om jag tycker att alla årstider är härliga. Men jag vaknar liksom upp lite mer på alla områden just när den där krispiga höstluften kommer. Jag brukar få stora ryck och ska göra om en massa hemma och är som mest kreativ när löven på träden ändrar form. Jag hänger liksom med på traven och ändrar färg jag med.

Jag har såklart en liten lista med drömmar – eller mer saker som jag vill göra under hösten. Drömmar är till för att förverkligas och jag drömmer gärna och förverkligar. Jag tänker att man blir lyckligare då, hur resonerar du? 

På min bucket list för hösten finns en massa saker bla vill jag: 

 • Cykla cyclocross och få ned prestationskraven och upp glädjen och farten till 2016 och istället fokusera på att bli så bra som möjligt. Jag ska ha galet kul och susa fram i Tyresta nationalpark och Hellas. Köra med dubbdäck på snöklädda grusvägar och fånga vintersolen i ansiktet. Många pass i höst med Jonas tror jag bestämt.
 • Förbereda mig för kanske mitt hittills största cykeläventyr i mars 2016 med massor av kvalitativ träning – gissa vilket äventyr!
 • Träffa mina vänner framför en varm brasa med ett gott glas rött vin.
 • Komma över min bloggsvacka – blev lite ledsen på sociala medier där ett tag i somras som höll i sig lite för länge. Lovar högre frekvens igen på inlägg. Och du, peppa mig här inne – så blir jag glad och varm i hjärtat.
 • Äta lite mindre rött kött. Mest för att jag mår lite bättre av det.
 • Försöka (hjälp) att vara datorfri på kvällarna efter 22:10 (förlåt Reck – tänjde på det 10 minuter).
 • Gå långa härliga promenader med vovvarna i skogen.
 • Träna med skivstång lite mer – alltså det är fasiken himla kul.

Vad är på din bucket list? 

ragdoll

 

31 Comments

 1. Camilla Lind 13 september, 2015at20:22

  Härlig och inspirerande lista! Jag gillar också hösten, att tända ljus och brasa i kaminen.

 2. Maria 13 september, 2015at20:47

  Jag vill med och träna skivstång!!!

 3. Användarens profilbild jessica 13 september, 2015at20:49

  Kul att du tyckte den var inspirerande! Visst är hösten så himla himla härlig!

 4. Användarens profilbild jessica 13 september, 2015at20:49

  Då får vi köra ihop!

 5. Mims 13 september, 2015at21:32

  Reclaim the blog!! PS. Längtar till onsdag

 6. Clara Edvinsson 13 september, 2015at22:09

  Vad spännande med cykeläventyret! Ser fram emot att få höra mer om det senare (förhoppningsvis). Förresten sluta inte med bloggen (någon gång kommer du upp ur svackan), du är otroligt duktig och riktigt inspirerande!

 7. Elna 14 september, 2015at09:09

  Min största grej på höstens bucket list är att ta hand om mig själv. Sova. Äta. Träna. Stressa ned. Göra saker som ger mig energi att orka med!

 8. halun12345 14 september, 2015at16:11

  Jag älskar att läsa om andras mål och träning och nytänk och nystart och framtid. det inger hopp om massa liv! och du! verkar vara en sånn trevlig person! :)
  pepppepp!

 9. Anna 14 september, 2015at18:36

  Åh, borde också skriva mig en sån här bra lista!
  Tack för tips!

 10. Anna Jansson 14 september, 2015at19:15

  Jag ser också fram emot cykling på höstliga vägar och att återinföra styrketräningen igen. JAg tog liksom ett sommaruppehåll från den så det ska bli spännande (om än lite kämpigt) att komma tillbaka till gymmet.

 11. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at19:21

  Jag har med tagit lite paus från styrketräningen – mest underhållit så ska med gasa igång det. Heja oss!

 12. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at19:21

  Gör’t!

 13. Anna 14 september, 2015at21:08

  Jag skulle så gärna vilja se bilder på ert nya kök, du har så inspirerande stil!

 14. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at21:39

  Söta fina du – tack! Lovar o skriva massor mer.

 15. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at21:39

  Va roligt att du tycker det! ska ta bilder lovar! Vi målar just nu så snart allt är klart ska jag ta bilder!

 16. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at21:40

  Bra grejor på listan. Bomull och kärlek till själen liksom.

 17. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at21:41

  Tack Clara – blev glad nu. Lovar att berätta om cykeläventyret. Har du någon aning om vad det kan vara?

 18. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at21:41

  Längtar med tills onsdag!

 19. Mari 14 september, 2015at21:51

  Vara mer här och nu med mina barn, leka mer och sudda bort fler NEJ, INTE och MÅSTEN, inse att jag kan lära så mycket av dem. Och handstående ska jag sätta innan nyår:) Hoppas du fortsätter med din blogg, ger mig massa inspiration och tankekickar:)

 20. Användarens profilbild jessica 14 september, 2015at22:21

  Bra bucket list Mari. Jo jag fortsätter – blev bara lite ledsen ett tag

 21. Anna . P 15 september, 2015at07:25

  Hoppas verkligen att det kommer många fler energifyllda och glada inlägg här. För jag, tillskillnad från dig, känner mig inte alls på topp på hösten. Jag känner mig mer som det där lövet som skrumpnar ihop och faller ner och blir liggandes i en hög… Men jag försöker planera in lagom mycket aktiviteter i höst för att motverka detta och försöka njuta av hösten och vintern! Jag har börjat med Sthlm tripp snart, Lidingö Tjejlopp står på agendan. Därefter har jag ännu ett milslopp senare i höst. Jag ska även åka till havet och slappna av hos päronen och när jag är där ska jag frossa i nygräddade kanelbullar, för jag har nämligen valt helgen då Kanelbullensdag infaller.
  Annars ska jag jobba på att variera min träning. Jag fastnar lätt i det jag tycker är roligast. Men vet att jag och kroppen mår bättre av variation. Så variation ska det bli!
  Sen kommer jag även sitta försjunken i soffan med en stickning. Hösten har ju kommit, så första stickningen har kommit igång. En poncho ska det bli, en som jag kan använda hela hösten och vintern och värma mig under!

 22. Katarina 15 september, 2015at07:52

  Mars… Det borde vara Cape Epic. Gymt.

 23. Carolin 15 september, 2015at16:39

  Heja dig! Bucket list för min del är att ha kul på träningarna och mer wattbike ;)
  Hoppas du ska till SA och cykla…

 24. Elsa 16 september, 2015at19:46

  Jessica!
  Jag passar på att skicka lite virtuell pepp! Jag kikar in här nästan varje dag för att bli inspirerad och få bra tips, och kan inte tacka nog för den energin du ger varje gång. TACK!

 25. Användarens profilbild jessica 16 september, 2015at21:26

  Men åh! Ska smitta av mig med min kärlek till hösten – lovar. Och vet du jag tycker att det viktigaste du kan göra är att träna det som är roligast. Visst man behöver variation men man behöver också göra det man gör för att det känns bra i själen.

 26. Användarens profilbild jessica 16 september, 2015at21:27

  Bränns ordentligt!

 27. Användarens profilbild jessica 16 september, 2015at21:27

  Bränns bränns! Härligt med wattbike!

 28. Användarens profilbild jessica 16 september, 2015at21:28

  Tack Elsa det värmer så himla mycket! Och du, tack för att du kikar in här! Önska gärna ngt önskeinlägg om du orkar!

 29. Madelaine 17 september, 2015at15:11

  Heja dig, du är verkligen så inspirerande ; )
  Jag känner nog blandat inför hösten. Men vet att det inte blir bättre av att sitta inne och titta på tv utan gå ut även om det är lite ruskigt.
  Jag har ingen bucketlist men känner att min höst ändå blir fylld av en del nytt.
  Har precis börjat plugga, har nya klasser i yoga och pilates som känns riktigt kul och ska gå en utbildning i anatomi och assistering för global yoga i oktober. Vad jag längtar.
  I november tänkte jag fylla på med egen inspiration och åka ner till Göteborg (som jag kommer från) för en yogahelg med en av de mest inspirerande yogalärarna jag känner, Mariell Ehlin.
  Sen är det vinter och förhoppningsvis har vi fått lite snö här i Värmland :)

 30. Linnea 29 september, 2015at22:47

  Jessica du är så inspirerade, fortsätt blogga och sprida ditt budskap. Du är äkta och så vettig – det är svårt att hitta där ute bland alla bloggar! Jag har varit i utlandet i snart ett år och längtar tillbaka till dina spinningklasser! Jag började tycka om spinning pga dina klasser, men där jag befinner mig nu är kvaliteten på klasserna chockerade dålig. I oktober är jag tillbaka! Vi ses i spinningsalen!

 31. Användarens profilbild jessica 30 september, 2015at09:42

  Åh linnea – TACK – din kommentar värmde så himla mycket.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *