Hörni, vi måste prata.

Det här med sociala flöden är fantastiskt och ibland så himla himla dumt. Jag kan bli så utmattad över att man ibland gör dumma påstående bara för att skapa trafik och uppmärksamhet och att man helt enkelt går igång på att driva osunda diskussioner – och så klart, lite irriterad på mig själv som inte kan låta bli, att som nu skriva om det.

En viss herre som jag tror faktiskt är ganska härlig – postade ett dumt påstående som fladdrade förbi i mitt instagramflöde – om att han kunde köra 2 hårda pass på en dag under ett dygn med 24 timmars fasta.

Så här är det, klart det går. Det mesta går. Kroppen är helt fantastiskt på att göra allt den kan för att få dig att överleva i de mest utsatta situationer. Men är det optimalt och vad händer på sikt, och hur hade din prestation sett ut om kroppen hade fått vara sitt starkaste jag just där och då istället för fastande? Skulle kroppen kanske kunnat träna ännu mer kvalitativt, kunna återhämta sig ännu bättre vilket på sikt hade gett bättre resultat – förmodligen. Mest troligt. Absolut.

Kroppen kommer alltid att vilja överleva. Den kommer jämt fightas i alla lägen för att just se till att du fixar det du tar dig igenom. Det går inte att lura systemet. Sunt förnuft bygger en sund kropp. Så enkelt är det.

[insert]

[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *