Hur är du och ditt kylskåp…

Det slog mig när jag öppnade min kyl, vrålhungrig och sjukt osugen på allt som fanns där inne, att typ hälften behövdes slängas. Jag har försökt i så många år att vara duktigt strukturerad och planera mina inköp samt spara på slantarna genom att storhandla.

Det fungerar inte.

Jag äter vad jag känner för. Att planera det en vecka innan skulle vara omöjligt. Min aptit och vad jag är sugen på styrs extremt mycket av min grad av fysisk aktivitet och väderförhållande. Dessutom är jag ganska övertygad om att detta också är ett “storstadsfenomen”. Det är sjukt omständigt att storhandla i Stockholm utan bil.

Jag slängde alltså ut halva min kyl idag. Groddar som inte luktade mumma precis och en massa annat.

Hur handlar du?

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.