Hur är du och ditt kylskåp…

Det slog mig när jag öppnade min kyl, vrålhungrig och sjukt osugen på allt som fanns där inne, att typ hälften behövdes slängas. Jag har försökt i så många år att vara duktigt strukturerad och planera mina inköp samt spara på slantarna genom att storhandla.

Det fungerar inte.

Jag äter vad jag känner för. Att planera det en vecka innan skulle vara omöjligt. Min aptit och vad jag är sugen på styrs extremt mycket av min grad av fysisk aktivitet och väderförhållande. Dessutom är jag ganska övertygad om att detta också är ett “storstadsfenomen”. Det är sjukt omständigt att storhandla i Stockholm utan bil.

Jag slängde alltså ut halva min kyl idag. Groddar som inte luktade mumma precis och en massa annat.

Hur handlar du?

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Jag handlar ofta och mindre kvantiteter. Får hålla i mig själv i butiken för att inte handla för mycket, lagar mer mat på helgerna och fryser. Får ändå slänga en del, men det är med mig i tanken iaf. Det skär ju i hjärtat att slänga bra mat! Nu skall jag börja testa Årstiderna, får se om det blir bättre eller sämre då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Sorg

Sorg

Ok… jag får ge mig… de rosa passar inte

Next
Mer löpning till Jessan

Mer löpning till Jessan

Gårdagen var klasslös, tack Pablo för hjälpen, då jag var på en

You May Also Like