Idag på min klass satt en “hen” med hörlurar instoppade i öronen på en av cyklarna ungefär 10 minuter innan klassens start. Samma hen var med gången före och satt då hela klassen med lurar. Jag bestämde då att om det inträffar nästa gång med ska jag ta hen innan klassen och bara berätta lugnt och fint att jag önskar att man inte har lurar på under klassen.

I min värld, som instruktör är det en självklarhet att man inte har det – går man på en klass så gör man det för hela paket liksom.

Hur som, så sa jag vänligt till innan klassen började och salen fylldes, att lurar inte är tillåtet. Som svar fick jag mer eller mindre och väldigt otrevligt “jag stör ingen” – “jag kör mitt eget race ändå och att man får ju inte vara i salen när det inte är klass”.

Jag i min tur sa att kör du ditt eget race men inga lurar – fortfarande vänligt. Och faktiskt så stör du, både mig och de runt omkring dig.

Vad hade du gjort som instruktör? 

 

[insert]jessica2[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center