Jag fick världens underbaraste överraskning… det visade sig att en av mina härliga deltagare är platschef på Blueberry på Sibyllegatan och ville ge mig något jag trånat efter ett tag, nämligen ett medlemsskap i Blueberry Friends! TACK fina Pernilla jag blev fullständigt överlycklig!

Superfood på svenska är också up and running, en del små trix med layouten återstår, men nu är vi igång i alla fall!

Det är också dagen före dagen och just nu känner jag mig glad och pirrig! I morgon ska jag få kramas med en massa härliga människor och ser verkligen framemot att få klättra upp på sadeln 0900.

blueberryfriends


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center