Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

I helgen…

Senast uppdaterad:

jessica

Det här är en bild från my “backyard” – det är så vackert att det gör ont. Här bor jag. Jag ska ta med er på min löptur på bergen, urskogen och längs vattnet. Kan knappt tro att för ett år sedan så bodde jag mitt i stan, 2 min gångväg från t-centralen.

Det är torsdagkväll och jag sitter o jobbar. Imorgon är det fredag och då har liksom helgen redan börjat, nästan i alla fall. Det är ordentlig höst nu och jag verkligen ska fira det i helgen. Så för att svara på frågan i rubriken…

ska jag

SOVA. Jag önskar mig en lång sovmorgon. Och dubbel tid. Jag vill liksom få till ett seriemaraton OCH hinna vara ute jätte mycket. Ta bilder på mitt orangeri och ge er en rundtur.

… måste jag

Göra klart min kvittoredovisning och lämna in till min revisor. Måste också göra klart mitt upplägg inför måndagens premiär för min nya klass – jag får äntligen en shape på schemat igen. 1730 måndagar på SATS Hötorget – hoppas vi ses!

… vill jag 

Tända en brasa, skratta, dricka ett gott rött och drömma.

0
Föregående
Bästa recepten

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.