I love You

Mina vänner är fantastiska. Jag älskar er så himla innerligt. Idag så blev jag överraskad efter min klass med fika och firande av min födelsedag. Jag var verkligen inte alls beredd på det. Från hela mitt hjärta, jag älskar er för alltid.

Klassen idag gick verkligen i slow motion alltså bokstavligt talat…. tills jag upptäckte att stereon var nedpitchad. Det hela gjorde mig småfnissig när jag insåg att jag under 2/3 av klassen kört i galet lågt tempo. Vissa dagar går uppenbarligen bättre än andra.

Stockholm är insvept i ett murrigt vinterväder och eftersom alla dunparkas med någon form av mer funktion tog ju drastiskt slut förra året, har jag galet jagat en ny. I dag högg jag den sista på PeakPerformance. Galet dyr. För dyr. Men den lär ha en livslängd som heter duga.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Time 2 ski!

Time 2 ski!

Snön vräker ned i Stockholm och i helgen är det äääääntligen dags att åka skidor

Next
Keep Smiling it makes people wonder what you are up to

Keep Smiling it makes people wonder what you are up to

Det verkar som om vintern bäddat in hela Sverige med mjuk bomull i form av snö,

You May Also Like