I morgon får ni det så himla lyxigt. Ni ska få köra med världens charmigaste och mysigaste instruktör. Världens bästa Soffan kommer köra istället för mig 10.15. I morgon blir MojoYogan en Body Balance, nästa vecka är et som vanligt igen.

Soffan är en ängel, i morgon ska nämligen jag ta mig till Göteborg och köpa en ny valp till mamma & pappa. Jag vill fylla deras tomrum med en ny magisk varelse. Ingen kommer förstås att kunna ersätta de vovvar som varit innan men däremot så kommer den få lika stor plats i deras hjärtan.

Så tidigt i morgon bitti kommer vi sätta oss i bilen för att åka ner och hoppas få en matchning.Håll tummarna, och tack bästa Soffan för att du kör min klass och gör det möjligt.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center