I morgon Body Balance med världens underbaraste Soffan

I morgon får ni det så himla lyxigt. Ni ska få köra med världens charmigaste och mysigaste instruktör. Världens bästa Soffan kommer köra istället för mig 10.15. I morgon blir MojoYogan en Body Balance, nästa vecka är et som vanligt igen.

Soffan är en ängel, i morgon ska nämligen jag ta mig till Göteborg och köpa en ny valp till mamma & pappa. Jag vill fylla deras tomrum med en ny magisk varelse. Ingen kommer förstås att kunna ersätta de vovvar som varit innan men däremot så kommer den få lika stor plats i deras hjärtan.

Så tidigt i morgon bitti kommer vi sätta oss i bilen för att åka ner och hoppas få en matchning.Håll tummarna, och tack bästa Soffan för att du kör min klass och gör det möjligt.

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.