Idag blir jag 39

Idag 18:35 för att vara exakt, så fyller jag – inte 36 som jag först fick för mig, utan 39. Om ett år fyller jag alltså 40. Shit, vad hände liksom. Älskar faktiskt alla år och erfarenheter som det gett mig och ålder är något vackert. Min dag började med att jag vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om, drog upp gardinerna och såg att snön singlade ned. Bomullslikt och så där sagolikt.

Med min kaffe på sängen som J kommer med varje morgon – jag är så bortskämd – låg jag och såg dagen gry. Tittade på netflix via telefonen och försatte sedan dagen med att göra nästan ingenting. Mest reflektera och känna in. Sådant som det är lätt at glömma när man är en sådan person som bara vill springa framåt.

Jag har alltså levt – lyssna in det – LEVT – 39 år.  Det är 14 235 dagar. Min intuition är att just leva mer framöver. Att våga sätt min hälsa och lycka först.

Inte tränat en sekund idag.  Eller jo – tränat på att leva. Men bara tillåt allt att kännas lite mer, just idag.

Jag och Joanna spelade in vårt första avsnitt av vår Pod – som saknar namn – och den bästa presenten du kan ge mig, förutom att satsa på dig själv är att hjälpa oss med namnförslag – vad ska vi heta?  Podden handlar om att leva fullt ut, stark härligt och intensivt. Att hälsa och idrott är mer än utsida och förutfattade meningar och att ett glas rött är helt ok.

Så snälla hjälp med namn och kommentera här eller på FB.

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

 1. Mia Bergvall 21 november, 2017at06:59

  Grattis på födelsedagen! Kommer inte på nåt bra namn nu men ser fram emot att lyssna sen!

 2. Amira 21 november, 2017at10:38

  Boostpodden??

 3. Anna 21 november, 2017at14:29

  Kul med pod! När kommer den? kikade lite på rubriker på era blogginlägg för inspiration till pod-namn.

  Här kommer lite namnförlag/inspiration

  * Sunday Bliss (Passar bäst om podden kommer ut eller spelas in på söndagar)
  * The little perfect talk
  * Måndagspepp (Passar bäst om podden kommer ut eller spelas in på måndagar)
  * En massa inspiration
  * Livspodden
  * You got the power
  * Fredagsfeeling (fredagsfeeling kan man ha när som helst!)
  * Den perfekta podden

  Skulle gärna lyssna på podden “Fredagsfeeling!” Känner redan nu att jag kommer att ha ett leende på läpparna och känna mig på topp resten av dagen! :)

  (Kommer såklart att lyssna även om den heter något annat)

  Lycka till!

  Kram

 4. Emmi - explorista.se 21 november, 2017at22:09

  Så stort grattis Jessica, även om det kommer en dag för sent! Hoppas du fick en fantastisk dag – det kan ju inte gå fel när det börjar med snö? :D Ser fram emot att lyssna på er podd, verkligen precis de ämnen jag gillar. Good luck!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *