5 Comments

 1. Yogamala-Anna 8 mars, 2013at11:34

  Verkligen! Jag är med i en meditationsgrupp för kvinnor och idag ska vi meditera för alla kvinnor i världen. Har du förresten tänkt på att kärring använder många som skällsord men för mig är det något positivt. En kärring är stark, envis och låter sig inte bli överkörd. Hon vet vad hon vill. En dag ska jag vara en tuff kärring! Tills dess övar jag. Och du som gillar yoga. Idag har jag ett youtube-klipp på en tjej som gör yoga med TRX… inspirerande!

 2. Ann-Margrete Clarén 8 mars, 2013at12:45

  TACK för de fina orden! Härligt att fylla år o bli uppvaktad!
  Jag trivs!

 3. Lovisa 8 mars, 2013at13:17

  Måste fråga vad exakt det är vi firar: att våldtäkt inom äktenskapet är fortfarande lagligt i Ryssland, att om du är mörkhyad tjej i Sydafrika är det större risk att du har blivit våldtagen flertalet ggr än chansen att du inte har blivit det eller att vi kvinnor i Sverige fortfarande har lägre lön för samma jobb?

  Int kvinnodagen kom till för att upplysa och uppmärksamma den ojämlikhet som fortfarande råder och inte för att fira kvinnor. Vi kan fira när sexuellt, fysiskt och psykiskt våld mot kvinnor för att de är kvinnor är borta, men fram till dess – snälla marginalisera inte kampen med att ‘fira’ denna dag. Arbeta istället för att skapa en bättre värld.

  Du får gärna fira din mamma som verkar vara en sympatisk människa. :)

 4. Ann-Margrete Clarén 8 mars, 2013at19:30

  Måste bara svara dig Lovisa,
  Vi firar denna dag,så som Jessica säger, vilket bl a innebär
  att du kan uttala dig, som du gjort.
  Tänk så bra, att vi har denna frihet och att vår insyn kanske
  i framtiden kan ändra mycket!
  Kram På Er Alla!

 5. Användarens profilbild jessica 8 mars, 2013at23:35

  Hej Lovisa!
  Visst arbetar vi alla för det du skriver, absolut gör undertecknad det, dvs jag. Jag tycker dock att vi faktiskt kan få fira dagen med genom att vara stolta och älska oss själva. Något som hjälper alla oavsett var vi befinner oss.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *