Tack alla för era tänkvärda och stärkande ord angående mitt inlägg nedan.

Jag håller med er och vill givetvis och strävar efter i allt jag gör att vara accepterande… men ibland har även solen sina fläckar. :)

Hursom hade jag en magisk löparrunda ute på Bosön sent igår kväll samtidigt som skymningen och regnet sänkte sig över skogen, det kändes höst och jag for fram över stock och sten och levererade en klat godkänd tid i kuperad terräng. Fokus var just att avverka 5 km i tempo.

Jaime som försöker hjälpa mig så mycket han kan hade försett en flaska vatten med isbitar och beordrade mig att dricka den innan jag sprang. Vi båda har läst en notis om att man kan drastiskt öka kroppens prestationsförmåga i värme på så sätt. Om det var det som fungerade, min inställning, den ngt höstliknande luften eller en kombination av allt vet jag inte. Men mitt självförtroende var tillbaka i bilen på väg hem.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center