Igår gick det bättre

Tack alla för era tänkvärda och stärkande ord angående mitt inlägg nedan.

Jag håller med er och vill givetvis och strävar efter i allt jag gör att vara accepterande… men ibland har även solen sina fläckar. :)

Hursom hade jag en magisk löparrunda ute på Bosön sent igår kväll samtidigt som skymningen och regnet sänkte sig över skogen, det kändes höst och jag for fram över stock och sten och levererade en klat godkänd tid i kuperad terräng. Fokus var just att avverka 5 km i tempo.

Jaime som försöker hjälpa mig så mycket han kan hade försett en flaska vatten med isbitar och beordrade mig att dricka den innan jag sprang. Vi båda har läst en notis om att man kan drastiskt öka kroppens prestationsförmåga i värme på så sätt. Om det var det som fungerade, min inställning, den ngt höstliknande luften eller en kombination av allt vet jag inte. Men mitt självförtroende var tillbaka i bilen på väg hem.

6 Comments

 1. Fummelfot 2 augusti, 2010at14:28

  You go, grattis! =D

 2. Angelica 2 augusti, 2010at18:12

  Vad söt du är!
  Kram

 3. Fru Vängbo 2 augusti, 2010at18:46

  Va skönt! Men du är alltid en stjärna i mina ögon, tur att du har Jaime som backar upp! Kram

 4. Åsa 3 augusti, 2010at07:46

  Fina Jessica! Du måste ta med mig ut nästa gång! :) Och det är snart. ;)

 5. Stefan 3 augusti, 2010at23:06

  Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

  http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

 6. Desiree Blomberg 4 augusti, 2010at08:57

  Du är min stora inspiration! Jag har gått ner 21 kilo och har väldefinerade axlar och armar numera! Tack för att du bjuder på dina upps and downs. Det är lättare när man själv har dem, när jag vet att proffs som du drabbas.

  Är redo att börja PTa, skall vi höras?

  Des

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *