Tjohoooo nu äntligen åker vi! Efter att ha gått och surat i två dagar för att vi inte kommit iväg, så e vi på g. Så imorgon e jag i Sälen med mina underbara vänner, iklädd mina rosa Kari Taa långkalsonger.

Känns sjukt tråkigt att vicka bort mina klasser… men jag behöver min dos av skidåkning & snö. Jag är tillbaka nästa vecka. Superladdad… I promise. ;) Meanwhile, kan ni droppa i kommentarerna vad ni är sugna på för klassupplägg.

Dessa Änglar hjälper mig:
Onsdag Body Balance Linda. Fredag Body Pump Maria. Lördag Spinning Patrik.

Återkommer med de andra klasserna så fort jag vet vem som ställer upp.

Jag shoppade ju på Nike… stod och (fullständigt) tryckte in det i min för tok för lilla garderob idag…
Jag vägrar tro att jag har för mycket kläder. Jag måste liksom mao se till att starta ombyggnationen i min lya. Lova att ni inte dör när jag kommer i mina leopard/krodil/svart/rosa tights. Jag har tjattrat länge om att jag verkligen borde sola… min hud har en förmåga att se, typ, grön ut när jag blir blek. Med tanke på vilken färgkaskad min träningsgarderob består av såååå är det dags för Fr. Clarén att släpa sig till grillen.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center