In the name of love

Allting går i kärlekens tecken just nu. Förra helgen firade hela Sveriges Sessa sin kärlek till sin prins och i morgon firar en av mina närmaste och bästa vänner sin kärlek till sin prins.

Jag har kärlek till många saker och fortsätter i kärlekens tecken med att famna om hela världen och uttrycka min enorma glädje över att berätta att jag nu är kollega med den här amasonen och vackra skapelsen samt den här härliga självklara stjärnan och den här fantastiska källan till inspiration och värme. Tack för att ni välkomnar mig in i InCycles Cycling Team.

Också ny i teamet med fokus mot löpning är Therese, som jag ännu inte fått förmånen att träffa, men som jag är ganska övertygad om att jag kommer tycka om. Tjoho vad jag ska få mer löparinspiration!

Mina “nya” underbara kollegor.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.