ingefära och löpning – ska jag?

Ligger just nu i sängen och skriver med en kopp kaffe och egen pressad juice på

  • morötter
  • apelsin
  • ingefära
  • äpple

balanserandes på fönsterkarmen. Försöker bestämma mig för om jag ska ut och väcka kroppen med en löprunda.

IMG_0993

Liiiite seg och trött i benen efter gårdagens Body Pump samt att jag “råkade” dubbla och sprang in på Peters cykelklass efter min egen igår. Alltid givande och inspirerande att gå för någon annan. Dessutom så har jag ett gäng tappra tjejer som brukar gå på min Body Pump på måndagar och sedan rusa ner till Peters klass, så jag knde att jag var tvungen att åtminstone följa dem en gång.

Idag ska jag ha ett spännande möte på eftermiddagen samt göra ytterligare ett spännande och kittlande samtal…

Avslöjar allt sedan om det bär frukt. :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *