Ingen löpning

Jag har spenderat dagen med att tvätta ett berg av smutstvätt, storstäda (läs sanera) min lägenhet och leta efter “kvarglömda” alpina grejor på rea.

Det hela resulterade i att jag avstod att rasta löparskorna och istället gav min kropp vila. I morgon bitti blir det en löptur, kort eller lång får dagsformen utvisa eftersom jag har mina underbar klasser i morgonkväll.

Jag har mumsat i mig (och provsmakat) lasten som kom från Go for Life , naturella. Är helt såld på deras torkade körsbär och blåbär

blåbär

Blåbär är bland de nyttigase bären som finns. Den blåa färgen som bäret har kommer från antioxidanten antocyaniner. Antocyaniner tros kunna förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, skydda hjärnan mot onödigt åldrande och förebygga andra allvarliga sjukdomar. Blåbär innehåller också flera andra vitaminer och många mineraler bl.a. kalcium, magnesium, kalium, fosfor, C-vitamin, järn och B-vitamin. Dessutom finns nyttigt betakaroten i blåbär

Lutein är ett ämne som finns i blåbär och är en karotenoid. Lutein sägs skygga mot gråstarr och vissa andra ögonsjukdomar.

1 Comment

  1. Cizzi 5 april, 2010at23:51

    Jag har också fastnat för blåbären men även mangon var en trevlig överraskning. =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *