Ibland ger jag mig själv utrymme att tänka fritt – alltså inte bromsar mina tankar och styr dem i en riktning som jag gillar bättre. Eftersom jag är en kreativ människa kan det yttra sig åt alla möjliga håll. Idag har jag funderat på varför modebloggare har högre status och anses viktigare än träningsbloggare.

Man kunde ju tycka att vårt budskap så mycket viktigare för människan – dvs om det framförs med trovärdighet och hälsosam baktanke. Ett friskare och starkare hjärta och en människa med en stark kropp måste vara betydligt mer viktigt, egentligen, i det stora hela än att vara pommesfrittsmal och veta vilken nyans av neonrosa som är rätt just nu.

Missförstå mig rätt. Jag är en fashionista. Jag älskar vackra saker och jag älskar vara right on – men det finns en klar skillnad. Mitt liv ska vara hälsosamt av den enkla anledningen av att jag vill kunna ta längre och djupare andetag i flera år framöver. Jag vill inspirera andra till att värdesätt sig själva och få ett hälsosamt starkt självförtroende med en lika stark kropp, som orkar leva. Jag vill att varje hjärtslag ska räknas vare sig det är i vila, upphetsning eller under ansträgning. Sedan tycker jag absolut vi ska pynta oss med sådant vi tycker är vackert så länge vi redan tyckte vi var vackra innan.

Så varför väljer de flesta att premiera modebloggarna mer? Varför är det generellt modebloggarna som tjänar pengar på det som de skriver?

Känns vi träningsbloggare tråkiga? Färglösa?

Jag vet inte, men jag tycker verkligen inte det.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center