Mia sedan Anna och Sara som visar upp i inlägg den där sidan som inte alltid anses som perfekt (för övrigt numera ett sådant otroligt starkt laddat ord). Mia som startade hela faderullan skriver

“Vilka är människorna bakom bloggarna egentligen? Min känsla är att de flesta jag läser är väldigt ärliga, vilket är störtskönt, men nog finns de sidor hos sig själva de lyfter fram extra mycket. // Fast det är faktiskt först när människor vågar visa sina svaga sidor som de blir intressanta på riktigt. I alla fall för mig.

Och så är det ju. Ärlighet, uppriktighet varar alltid längst – i alla fall i min värld. Även om de som lyckas bäst i bloggosfären är de som ofta skapar en drömtillvaro. Jag tänker på många modebloggare som tillåter att vi drömmer oss bort. Yogagirl är ett sådant exempel, även om hon inte tillhör kategorin modeblogg, där hon lever i en tillvaro som är ytterst exotisk för oss nordbor och garanterat ses som galet perfekt av många.

Jag tycker hur som att det är viktigt att vara genuin mot sina läsare och inte minst mot sig själv och hakar på tjejerna och ger er lite oretuscherade sanningar om mig själv. Hela min filosofi är att ALLA duger som de är med skavanker och fantastiska egenskaper.

Jag avskyr skyddat nummer. Jag svarar inte då. Jag tror, liksom precis som Sara, att jag ska vara med om något obehagligt. Typ att jag gjort något fel. Visserligen helt sanslöst tokigt, men så är det. Så ska du ringa mig, använd inte skyddat nummer.

Jag lagar helst mat själv. Jag är faktiskt inte alls förtjust i att ha någon annan i köket utan gör gärna hela rubbet själv. Möjligt att jag låter andra kanske skala potatis eller hacka lök. Om den hackas rätt.

Jag är väldigt spontan och impulsiv men behöver kontroll med. Vilket resulterar i att jag ibland bara blir helt utmattad av mig själv.

Jag har väldigt svårt att komma upp på morgonen. Eller rättare sagt jag behöver få tid att vakna. Om jag inte ska jobba då kan jag rusa upp. Det resulterar i att J oftast får ta morgonprommenaden med busarna. Jag försöker kompensera.

Jag är för snäll. Jag sätter mig själv alltid sist. Vilket innebär att jag flera gånger blivit ordentligt överkörd.

 

Vill du också dela med dig? Shoot – i kommentarerna eller på din egen blogg.

 

[insert]jessica-claren-15[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center