I morgon är det årets absolut sista dag. Stockholm är precis så där grått och smutsigt som översta bilden. Snön har töat bort och jag gråter över det. Det är tokhalt ute och det smattrar ordentligt när broddar möter asfalten längs norrmälarstrand. Jag har fått en massa frågor om jag springer med broddar och det gör jag faktiskt inte. Dagens löparrunda på isgata och gårdagens på samma underlag var utan broddar och utan att  jag halkade.  Löpsteget blir kortare och stundvis tassande, för att där det är barmark få ett längre frånskjut.

Anledningen till att jag inte springer med broddar är för att jag helt enkelt inte gillar det. Det känns liksom lite obehagligt. Jag brukar vara mer som Bambi på hal is, men den här vintern är jag inte det lustigt nog (peppar peppar). Jag klarar mig fint med vanliga löparskor och tror faktiskt att det beror på min dedikerade bålträning. Eller något.

Dagens löparoutfit – inget underställ på benen. 5 plusgrader. Mindre kläder.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center