Jag är besatt…

… fullständigt, i min Nike+.
Det roliga är att jag har varit så fascinerad av världens kanske smartaste samarbete mellan två varumärken ett bra tag. En av världens smartaste idéer. Reklamvärldens smartaste drag någonsin…

Jag pratar om: Nike + Apple = Nike+

Sååå genialsikt! Grejen är att jag inte förstått hur bra de egentligen lyckats, förrän nu… När jag, prylbögen nummer 1, grymt långt efter alla andra, skaffat mitt Nike+ kit. Jag har blivit fullkomligt besatt av att höra kvinnan coacha mig igenom min löprunda – “8 km completed.”

Så besatt att jag, gammal löparräv som sprang på oförskämat bra tider förr men idag endast blir skitsur för att jag inte befinner mig i närheten, VILL springa igen. Tom i snöblasket som egentligen gav mig miljoner anledningar och ursäkter att slippa.
Så efter min Body Balance i Alvik snörde jag på skorna och kutade hem.

Jag vill också pasa på och buga och bocka för er som fyller mina klasser. Ni ger mig så mycket tillbaka, att jag tassar på rosa moln. TACK!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *