Jag är på benen

Du. Är du förkyld, ont i halsen eller känner dig hängig. Träna inte, det är inte värt det. Var rädd om hjärtat och vila. En dag mer eller mindre, spelar ingen roll. Alldeles för många släpar sig till gymmet halvrisiga. Du har bara ett hjärta och ett liv och ska du inte tävla OS eller vinna VM, så är det bara extremt idiotiskt att riskera din hälsa med att tänja på gränserna med en infektion i kroppen.

Jag har motat bort min och kör mina klasser som vanligt denna veckan. Rocka er måndag.

 

3 Comments

  1. Maria Sundqvist 14 oktober, 2013at08:23

    <3

  2. Uppochoppa 14 oktober, 2013at11:26

    Härligt att du är pigg igen! Slå en signal vettja, så bokar vi en ny lunchdate för den där som inte blev av!

  3. Mimmi 14 oktober, 2013at12:48

    Hear ya! Lyssnade på kroppen idag, och som du kanske märkte så var jag inte på plats vid lunch. /M

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *