Hela dagen igår var jag igång och studsade och hoppade. Inte precis “på sjunde dagen vilar man”. Å andra sidan så är det sådant här som fyller mig med energi även om man kan tycka att det borde vara tvärtom.

nomoresloppy

Fick “äran” att vara med på fina Magnus klass på morgon. Han var uppe i Sthlm och inspirerade Friskis & Svettis. Sedan var det marsch iväg och göra debut på min första Booty klass någonsin… adderade ett corekvartal och avvaktade sedan med en på tok för dyr sandwich från Blueberry till min egen härliga söndagsklass.

Alltså jag älskar blueberry men att ta 75 SEK för en grov macka med lite ruccola, “sylt” och cremecheese samt en smoothie är fasiken att ta i.

Läs även andra bloggares åsikter om


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center