Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

jag borde få träningsvärk…

Hela dagen igår var jag igång och studsade och hoppade. Inte precis “på sjunde dagen vilar man”. Å andra sidan så är det sådant här som fyller mig med energi även om man kan tycka att det borde vara tvärtom.

nomoresloppy

Fick “äran” att vara med på fina Magnus klass på morgon. Han var uppe i Sthlm och inspirerade Friskis & Svettis. Sedan var det marsch iväg och göra debut på min första Booty klass någonsin… adderade ett corekvartal och avvaktade sedan med en på tok för dyr sandwich från Blueberry till min egen härliga söndagsklass.

Alltså jag älskar blueberry men att ta 75 SEK för en grov macka med lite ruccola, “sylt” och cremecheese samt en smoothie är fasiken att ta i.

Läs även andra bloggares åsikter om

0
Föregående
Snart jul…

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.