Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Jag e en sucker för fina grejor

… jag tror att det har följt med generation efter generation i den “Clarénska familjen”. Så när jag snubblar över något som tilltalar denna, låt oss säga, gen… så brukar det bli bixtförälskelse och så måååste jag ha den prylen. Jag brukar till och med drömma om “min lilla förälskelse” tills jag köpt den.

Mycket lämpligt idag trillade jag över en sådan grej. Jag betar varje dag av x antal bloggar som jag följer… en av dem är Grandpa‘s blogg. Idag förtrollades jag av Amanda Mendiants grymma målningar. Den här  e mina! Ska plocka upp damerna i veckan. Tjoho… nu glimrar mitt lilla hjärta.

Screen shot 2010-01-12 at 3.35.36 PM

Amanda_Tant_r_d

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.