… jag tror att det har följt med generation efter generation i den “Clarénska familjen”. Så när jag snubblar över något som tilltalar denna, låt oss säga, gen… så brukar det bli bixtförälskelse och så måååste jag ha den prylen. Jag brukar till och med drömma om “min lilla förälskelse” tills jag köpt den.

Mycket lämpligt idag trillade jag över en sådan grej. Jag betar varje dag av x antal bloggar som jag följer… en av dem är Grandpa‘s blogg. Idag förtrollades jag av Amanda Mendiants grymma målningar. Den här  e mina! Ska plocka upp damerna i veckan. Tjoho… nu glimrar mitt lilla hjärta.

Screen shot 2010-01-12 at 3.35.36 PM

Amanda_Tant_r_d


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center