Jag e en sucker för fina grejor

Words by

… jag tror att det har följt med generation efter generation i den “Clarénska familjen”. Så när jag snubblar över något som tilltalar denna, låt oss säga, gen… så brukar det bli bixtförälskelse och så måååste jag ha den prylen. Jag brukar till och med drömma om “min lilla förälskelse” tills jag köpt den.

Mycket lämpligt idag trillade jag över en sådan grej. Jag betar varje dag av x antal bloggar som jag följer… en av dem är Grandpa‘s blogg. Idag förtrollades jag av Amanda Mendiants grymma målningar. Den här  e mina! Ska plocka upp damerna i veckan. Tjoho… nu glimrar mitt lilla hjärta.

Screen shot 2010-01-12 at 3.35.36 PM

Amanda_Tant_r_d

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us