Jag lovar att vara en bättre skidåkare i morgon

Precis just nu hamnar två svenskar på pallplats i herrarnas slalom. Var helt tokigt spännande för bara någon minut sedan.

Kroppen och huvudet känns ganska mosigt efter gårdagens bilfärd och incheckning 00.30. Jag blev kär i Copperhill redan när jag klev igenom dörren. Personalen har hitintills varit fantastiskt serviceinriktade och har redan fått ett extra plus – bara en sådan sak att ett 5-stjärnigt designhotell är hundvänligt. Jag gillar inredningen som andas moderniserad fjällstugemiljö alà furu med designtouch.

Hela upplevelsen av hotellet, där mitt i natten, fick ännu en stjärna när Thomas (arrangör av WorkOut Åre) hade lagt en välkomstgåva på mitt hotellrum. TACK! Jag blev ofantligt överraskad och glad. Människor som gör det där lilla extra är värda så mycket extra tillbaka, tack Thomas jag hoppas kunna återgälda din enormt fina gest.

Åre har inte bjudit på den bästa skidåkningen idag och jag var tröttare än jag trodde efter gårdagens resa. Mina nya godingar kräver MYCKET attention och idag var jag lite för svag. Jag har pratat snällt med dem och lovat att vara en bättre skidåkare i morgon och har dessutom lämnat in mina längdskidor för mättning.

Just nu laddar jag för att vara på hugget i morgon, 2 mil längd och x antal timmar utför ska vara summan i morgonkväll.

3 Comments

 1. Johan Rosén 6 januari, 2011at20:22

  Kör hårt imorgon. Hoppas att ni får en underbar vistelse.
  Kram

 2. Träningsglädje 6 januari, 2011at20:26

  hoppas morgondagen blir bättre! ha det toppen på copperhill! :)

 3. Användarens profilbild jessica 6 januari, 2011at20:31

  Tack Johan :)
  Sara… jag lovar att det blir grymt i morgon!

  KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *