Jag vaknade hungrig!

Nästa vecka har jag lite roliga grejor som händer. Det kommer förmodligen finnas nära dig om ett tag. Har liksom inte bestämt mig om jag ska avslöja något eller inte än…

Jag måste däremot avslöja en annan sak, jag vaknade i morse hungrig! Första gången på 10 år. Hallelullja! Jag åt frukost, förstås, jag var ju hungrig. Jag tror.. som min underbara Mango sa idag, att man ska äta när man är hungrig. Och kanske inte alls slaviskt bli fixerad vid att man ska äta var 3-4 timme och ibland tvinga måltider bara för att man bör äta. Som allting annat, ha balans, eftertanke och framför allt, lyssna på kroppens signaler. Är den hungrig ät… men tillför den det den behöver och sluta ät när den är mätt.

Dagens Body Balance. Underbar och svettig.

2 Comments

  1. soffan 12 augusti, 2010at23:47

    Haha, nej jag brukar heller ALDRIG vara hungrig när jag vaknar, men frukost är ju så smarrigt så det ser jag till att käka ändå, även om jag oftast har varit uppe och igång flera timmar när det sker. Det räknas som frulle ändå tycker jag :) .

  2. Åsa 13 augusti, 2010at10:45

    Härligt med frukost. Love it!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *