Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Jag vaknade hungrig!

Senast uppdaterad:

Nästa vecka har jag lite roliga grejor som händer. Det kommer förmodligen finnas nära dig om ett tag. Har liksom inte bestämt mig om jag ska avslöja något eller inte än…

Jag måste däremot avslöja en annan sak, jag vaknade i morse hungrig! Första gången på 10 år. Hallelullja! Jag åt frukost, förstås, jag var ju hungrig. Jag tror.. som min underbara Mango sa idag, att man ska äta när man är hungrig. Och kanske inte alls slaviskt bli fixerad vid att man ska äta var 3-4 timme och ibland tvinga måltider bara för att man bör äta. Som allting annat, ha balans, eftertanke och framför allt, lyssna på kroppens signaler. Är den hungrig ät… men tillför den det den behöver och sluta ät när den är mätt.

Dagens Body Balance. Underbar och svettig.

0
Föregående
Take STHLM

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.