Dagen idag har tillbringats i jakt på nya löparskor varvat med en Body Balance på World Class Vasastan och sedan en härlig cykel på Nybroplan. Skuttade av glädje av att så många letat sig in trots att vårsolen sken som bara den utanför. TACK!

Efter min Body Balance sprang jag typ (svettig och iklädd träningskläder, vilket resulterade i att sjukt många fullkomligt stirrade… kom igen Sverige… visst är det ok att sticka utanför ramarna) till löplabbet på Kungsgatan. 1154. Dvs 6 min för tidig, de hade mao inte öppnat än… ändå ringlade det en kö utanför. Jag är så himla lycklig och förundrad över löparboomen som råder i Sverige just nu. Ta mig tusan helt fantastiskt.

Inne på löplabbet fick jag lika grym hjälp som alltid av en kille som  pluggar till naprapat. Både han och jag konstaterade att det jag trodde om mitt löpsteg är sant. Jag springer neutralt mot supination. Min sönderstukade vänsterfot  mer än den andra.

Skotillverkare är generellt oerhört diskriminerande mot oss som supinerar och är neutrala i vårt löpsteg. Ingen tillverkare idag gör en sko som e grym för supination.Eller? Varken killen på Löplabbet eller jag kunde komma på någon.

Jag ville helst ha Nike. Dels för att jag är, som ni vet, förtjust i swooshen och dessutom vill ha en sko med Nike+. Jag fick prova Nikes mest neutrala sko men den blev besegrad av Asics Cumulus… som givetvis inte fanns i min storlek, storfotad som jag är.

Jakten fortsatte nu till Solna för att plocka upp Sthlms enda 42 i Cumulusmodellen (efter att ha ringt runt och våldgästat Stadium, Intersport, Runners Store).

Innan Solna investerade jag i en hållare till “icke-Nike+skor” på Macoteket så Nike+ och Lance Armstrong kan forsätta att peppa mig.  I Solna yrade vi rundor och hade lämpligen tajmat AIK-matchen på Råsunda. Efter att ha tagit oss igenom  alla polisspärrar fram till Löplabbet… visade det sig att butiken är stängd.

Alltså… fortsättning följer…

Alltså


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center