Jessica hjärta Paulún

Idag kom massa underbara “grejor” till Stockholm.

Finaste Cizzi är på besök och i morgon kommer härliga Sara med. Sedan ska vi sammanstråla med massa underbara skapelser på en After Work på Noridc Light. Grymt initiativ Cizzi.

Jag har gått ifrån att vara skeptisk till att älska Paulúns produkter. Idag kom ett lass med massa härliga och juicer vi ska ha till eventdagen den 23 maj. Juicen måste stå kyld… vilket innebär att man drar lite lätt på mungipan när man öppnar min kylskåpsdörr.

Trots överflöd av juice hemma drog jag fram min juicemaker och slängde ihop en “boost” till min krigare med underbara tillskott från Go for Life i form av guarana & vetegräs.

Fakta om vetegräs

Vetegräs innehåller klorofyll som är ett av naturens mest hälsofrämjande ämnen, 20 aminosyror, flera hundra olika enzymer som inte finns i andra livsmedel, så många 90 av 102 möjliga mineraler, vitaminer och andra viktiga näringsämnen. Vetegräs passar perfekt för kostmedvetna, idrottare, människor som ständigt är i farten och som vill bibehålla ett starkt immunförsvar eller som bara helt enkelt vill vill må fantastiskt bra.

Följande punkter om vetegräs är sammanställda av läkaren G P Earp-Thomas som vid Bloomfield Laboratories har utforskat vetegrässaftens verkningar i samarbete med dr Ann Wigmore.

1. Vetegräsjuice fungerar som en detergent (ett renande medel) i kroppen.
2. Använd vetegräsjuice för att bli av med mjäll. Gnugga in juicen i huvudsvålen. Skölj bort den. Schamponera.
3. Vetegräs, också i små mängder i dieten, förebygger tandskador. Tandskador är tecken på degenerativa förändringar i kroppen.
4. Gurgla med vetegräsjuice mot tandvärk.
5. Gurgla med vetegräsjuice mot halsont.
6. Drick vetegräsjuice vid hudbesvär.
7. Vetegräsjuice kan användas för att sterilisera.
8. Vetegräsjuice hindrar håret från att bli grått.
9. Använd vetegräs som skydd och läkande kraft vid brännskador.
10. Vetegräsjuice är bra för alla slags blodsjukdomar, däribland blodbrist.
11. Vetegräsjuice innehåller enzymer i mängd (Enzymer är för kroppen livsviktiga ämnen).

12. Vetegräs är en utmärkt källa för laetril (kallas också vitamin B-17) som selektivt kan förstöra cancerceller men har liten effekt på normala celler.

13. Vetegräs är en av de rikaste källorna av naturligt A- och C-vitamin. Det är också ovanligt rikt på B-vitamin. Det är en utmärkt källa för kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, natrium, svavel, kobolt, zink och proteiner.

14. Jordbruksforskaren Pfeiffer anger att torkat vetegräs innehåller 47,4 % protein, dvs. tre gånger så högt proteininnehåll som i kött.
15. Vetegräs bygger upp de vita blodkropparna genom ämnet allantoin bättre än något annat medel. Detta ger en säker minskning av sjukdomsfrekvensen, förutsatt att dieten med levande föda är organiskt riktigt odlad.

Åsa.. jag längtar med ut… längtar efter att få premiärcykla med dig!

IMG_3730

IMG_3734

IMG_3735

1 Comment

  1. Nilla 9 april, 2010at10:14

    Vi ses ikväll pinglan ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *