Jessica smakar Friggs Naturdiet – Mealbar Orange Chocolate

Words by

I förra veckan skickade Friggs mig lite av deras nyheter och idag, mitt i stressen av att hinna klart med det där projektet, så glömde jag av att äta. Så rusandes ner till Nybroplan för att köra mina tisdagsklasser slet jag med mig en mealbar från Friggs.

Mealbar Orange Chocolate +, är smockad av vitaminer och mineraler. Jag brukar inte gilla kombinationen choklad och apelsin. Men jag gillade faktiskt denna. Lagom mycket apelsinsmak och inte alls artificiell. Den smakade verkligen kaka och jag är ingen kakfantast men kan tänka mig att denna verkligen blir en höjdare.

Dock får baren ett minus av mig då den innehåller mjölkpulver (jag är laktoskänslig) och en massa sockerarter, som de flesta “mealbars”  idag.

friggs

3 Comments

 • Karin

  Åh, denna bar har jag också fått skickad till mig från Friggs. Har varit lite skeptisk att prova då jag inte heller gillar kombinationen choklad och apelsin. Men det låter ju på dig att det smakade gott ändå. Så jag får ta å prova den snart!

 • Fine

  ja det där med mealbars. Jag tittade på Gainomax proteinbars innehållsförteckning, och drog en djup suck.
  Extremt få/inte en enda ingrediens som inte var industriellt processad. Synd, för det är smidigt att ha med sig när nöden kräver föda.

 • Mikkan

  jag gillar bäst det man gör själv, man får koll på att det man stoppar in är eko, att inte massa extrasocker som jkanske inte är av så hög kvalle följer med och sådär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us