I förra veckan skickade Friggs mig lite av deras nyheter och idag, mitt i stressen av att hinna klart med det där projektet, så glömde jag av att äta. Så rusandes ner till Nybroplan för att köra mina tisdagsklasser slet jag med mig en mealbar från Friggs.

Mealbar Orange Chocolate +, är smockad av vitaminer och mineraler. Jag brukar inte gilla kombinationen choklad och apelsin. Men jag gillade faktiskt denna. Lagom mycket apelsinsmak och inte alls artificiell. Den smakade verkligen kaka och jag är ingen kakfantast men kan tänka mig att denna verkligen blir en höjdare.

Dock får baren ett minus av mig då den innehåller mjölkpulver (jag är laktoskänslig) och en massa sockerarter, som de flesta “mealbars”  idag.

friggs


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center