Jinxad

Jag har kanske jinxat ett par cykelbyxor. Så pass mycket att har jag ett par snarliknade på mig, så skiter det sig. Så löjligt. På allvar alltså. Tramsigt.

Och det är väl klart, att oturen inte kan sitta i ett bar blommiga brallor med padding, det förstår jag förstås, men likväl tvekade jag ett par gånger förra veckan när jag packade ned de där byxorna med blommor,  och mycket riktigt så hade jag tekniskt haveri på klassen.

Idag hände det igen. Och jag trodde ett tag efter ett ofantligt kaos att jag skulle behöva sjunga för att få musik i salen. Jag måste tacka mina deltagare som, partisk som jag är, är det bästa i världen.

37år och tror att otur beror på ett par byxor – tycker hela grejen är tokigt fascinerande. Jag har cykelklass imorrn och på fredag med och funderar på om jag ska ge de där byxorna en chans till.

Vi fortsätter och fixa detaljerna hemma förresten. Jag har jagat större klämmor till bilderna från Love Warriors. Det finns svarta från House Doctor på ROOM och de har varit slut överallt. Tillslut lyckades jag knipa en paket.

house doctor nyår-4

7 Comments

 1. Caroline 20 januari, 2016at21:58

  O bilden på dom därade brallorna då ? :)

 2. Användarens profilbild jessica 20 januari, 2016at21:59

  Hahaha vågar inte – livrädd att jinxar dem lite till.

 3. Amira 21 januari, 2016at09:19

  Hahaha! Blev ju världens bästa klass ju! ✨
  Allt ordnade sig till det bästa och till råga på allt gick du ju all in på golvet med förstklassig underhållning (iaf för oss på front row????????✨??).
  Kör på dom blommiga brallorna igen! Jag tycker dom är riktigt underhållande! ??❤️

 4. Användarens profilbild jessica 22 januari, 2016at08:09

  Ja men tänker att det kan fasiken inte sitta i brallan!

 5. Johanna 22 januari, 2016at21:45

  Vilket himla fint vardagsrum! :)

 6. Användarens profilbild jessica 23 januari, 2016at21:09

  Tack Johanna!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *