Julafton lite i förskott

Words by

9 dagar kvar tills bokningssidan för THE NIKE BLAST släpps. 33 dagar kvar till julafton.

Liksom lite som två julaftnar under loppet av en månad.

Jag firar med vörttunnbröd från polar. Galet gott faktiskt – och jag är kräsen, ordentligt.

Cykelklasserna på Tegnergatan är magiska, hurra vilka underbara deltagare. Liksom en julafton till.

Jag skulle egentligen ha kört NTC med Sarai morse men kom inte upp. Skyller helt på att jag började titta på “the walking dead” alldeles för sent igår kväll. Så kanske missade jag en annan “förskottsjulafton”. Å andra sidan har vi bestämt ett nytt försök – galet tidigt på onsdagsmorgon.

20111121-204914.jpg

20111121-204936.jpg

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us