Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Julcykling på Österlen

Senast uppdaterad:

Österlen. Jag spenderade julen med att köra några timmars distans varje dag. Jag skrev på Instagram att det kändes som “a ride down memory lane”.

Jag cyklade genom byar, på vägar och stråk med vyer som sitter i min minnesbank. Sträckor och avstånd som kändes som en evighet när jag var liten. Körde söderut från Simrishamn, längs havet till Ystad. Upp genom byarna och tillbaka tillbaka hem till Simrishamn genom Gyllebo, Gladsax och Bäckhalladalen.

Österlen kan det där med cykelvägar och märka upp. Stolt över min hembygd att de är så i framkant med just det.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.