Livet alltså. Oj vad det har lärt mig saker. Mjuka kramar och hårda käftsmällar. Sådant som i efterhand format mig till den jag är i dag och framförallt gjort så att jag vågar lita mer på min magkänsla.

Och jag är ganska övertygad om att “what goes around comes around” och att även om vassa armbågar i många fall kan föra en snabbt framåt tror jag att man i längden vinner på att istället ta sig framåt lite mjukare.

Det är så jag försöker tänka – och vara, i de flesta situationer i livet. Vare sig det är privat eller i min yrkesroll – jag försöker att alltid stå rakryggad och lyssna på magkänslan.

Sanningen är den att man aldrig vet vem eller vad man ställs inför imorgon eller övermorgon och väljer du att alltid ha gjort dig själv och din omgivning rättvisa så kan du inte vara bättre eller mer förberedd.

Stå upp för dig själv och din omgivning med snälla tankar och ord – då är jag övertygad om att du i längden vinner mest.

boson3

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us