Kan vara kärlek

Så överlycklig, hela salen var fylld av de bästa underbara deltagarna… vilken magisk klass… tusan vad jag saknat er! Tack för all energi, värme och alla leende idag!

Efter min Body Pump var det dags att rasta mr Grandpa och premiärspringa mina nya Asics. Vi drog längs Strandvägen ut i ett fantastiskt vackert Djurgården. Efter 3-4 km  körde vi 5 tempo intervaller i backe på 300 meter och sprang sedan lika långt hem.

Är jag nöjd med skorna? Jag tror det. Det känns som om att det kan bli kärlek.

Fick frågan om hållaren för Nike+, den är köpr på Humac på Kungsgatan men finns i deras andra butiker samt på Macoteket.

3 Comments

 1. Jenny 3 maj, 2010at21:23

  Haha, vi har skrivit samma inläg idag Jessica :)
  Härligt glad jag blev att din beskrivning av kvällen, och satans så avis på löpningen. Nåja, jag kommer nog till den punkten jag också snart sakta men säkert :)
  KRAM

 2. Millis 4 maj, 2010at09:26

  För mig blev det Nimbus och ja, det är ren kärlek :-) Från att ha gått i mina gamla Saucony, som jag så här efteråt var grunden till att jag hade ont i knäna av att bara gå, så kan jag obehindrat springa utan minsta smärta (ja, förutom när det gör ont för att man börjar bli lite, lite trött då förstås, hehe). Jag är fortfarande verkligen nybörjare, men för en som levt hela sitt vuxna liv efter mottot: Jag springer bara om jag blir jagad, till att bli helt salig av lycka i löparspåret… ja, det känns häftigt faktiskt :-)

 3. Mr Grandpa 4 maj, 2010at22:39

  Det var sjukt vackert på Djurgården! Du va sjukt vacker i dina nya Dojjor!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *