Kanske allra först i världen…

… med att faktiskt avslöja “huvudattraktionen” i nya tidningen STARK som dimper ner på tidningshyllan den 12 april. Det är coolt. Mer än coolt. Kanske en av våra största idrottsmän någonsin. Aleksandr Karelin.

Jag har alltså idag fått bläddra i tidningen. Direktbudad från tryckeriet och absolut tror jag att den kommer falla många i smaken. Det är trollbindande att läsa en intervju med ovannämnda herre. Jag hann inte läsa tidningen innan den rycktes ifrån mig, lovar dock att recenserar ordentligt när jag fått möjlighet till det.


Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ny älskare

Ny älskare

Jag följer trenden och har skaffat mig en tysk älskare

Next
Jag ser ut som en korsning mellan en pudel och en hyena

Jag ser ut som en korsning mellan en pudel och en hyena

Typ

You May Also Like