Kärleksförklaring

Hur gör man en kärleksförklaring på en blogg så att det går in i hjärtat och lite längre?

I kväll firade vi 1 år med Nike+ Run Club. För ett år sedan körde vi första gången. I kväll var drygt 100 löpare på plats. Magiskt. Alla med gröna vingar på ryggen.

Jag har fantastiska ledare runt omkring mig, ingen nämnd ingen glömd, varenda en gör ett suveränt jobb.

Och de bästa, löparna, förtrollande människor. I love you. Deeply. På riktigt. Onsdagarna skulle vara så extremt tomma om det inte vore för er.

Under året som har gått har vi en trogen skara som alltid springer. Oavsett väder. Till den kommer fler och fler nyfikna löpare. Resan vi gjort tillsammans har varit oslagbar.  Ska bli så kul att fortsätta följa er utveckling och se fler och fler nya löpare ansluta till oss.

Jag blev ordentligt överraskad efter vi sprungit klart med varma ord och en bukett med mina favoritblommor, samt 2 presenter, som om man verkligen känner mig och följer mig, vet att jag ä l sk a r. Vilket gjorde mig så himla rörd.

Fotkrämen jag inte kan leva utan från Body Shop och lyx för kroppen och själen på Yasuragi.

TACK. Jag grinar, lite blödigt, och lyckligt, hemma i soffan.

 

 

Bilder lånade hejvilt.

 

5 Comments

 1. Helena 9 maj, 2013at05:36

  Ni ser ut att ha haft en helt fantastisk kväll! Jag hoppas att mitt arbete och Nike Run Club INTE krockar till hösten (eller ni kanske kör hela sommaren!?)…vill så gärna vara med!

 2. Carola Karlsson 9 maj, 2013at06:15

  Hej. Jag blir så avundsjuk varje gång jag läser om dessa löpinlägg. Då är det ända gången jag faktiskt vill bo i Sthlm! Stor eloge till dig som lyckats få med så många på löppassen. Tänk om ni kunde göra något liknande i Malmö där jag bor. Det hade ju varit toppen! :) Trevlig kristi himmelsfärdshelg! :D

 3. Sandra Södertälje 9 maj, 2013at14:26

  det var riktigt skoj att springa med gruppen igen! valde att utmana mig själv med en längre distans, det var tufft men klarade det med hjälp av en peppande ledare :) detta gör träningen kul! kommer absolut nästa vecka igen.

 4. Pingback:Äntligen! « Health by Helena

 5. Pingback:Intervaller + Tårta |

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *