Kom igång tips

Words by

… jag har lovat en kollega att skriva om tips för hur man kommer igång med löpning. Så jag kommer köra en liten serie med det. Men jag blev nyfiken, finns där mer ner vill ha tips om?

4 Comments

 • Caroline

  Låter väldigt inspirerande att läsa om! Själv har jag kommit igång med löpning men har svårt att ta mig vidare och öka i distans. Målet är milen till midnattsloppet. Så gärna tips om hur man utvecklar sig när man kommit igång, men fastnat i sin comfortzon.

 • Marie

  Gärna yogaövningar för trötta cykelkroppar!

 • Evelina

  Gärna något tips på stretchövning för cykel- och löpartrött kropp. Speciellt som funkar för höfterna.. :-)

 • Helena S

  Jag har oxå milen som mål och alla tips är välkomna. Sedan är jag intresserad av träninsprogram, både styrka och kondis som man kan göra hemma eftersom jag inte har tid/möjlighet att gå och träna på gym eller i grupp…
  Mvh Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us