Efter min “debut” efter nästan 3 veckors avhållsamhet från cyklingen pga den j”/”(/#=??!?)=kla förkylningen, så packade vi in oss i en lite för liten combi, 4 pers, 2 hundar och sjukt mycket packning och körde mot Vemdalen. Vi landade på plats 0400… lite grusig i ögonen just nu men sörplar kaffe för fulla muggar.

Min skidsjäl ska få kärlek under några dagar.

Vackra underbara Åsa var med på min cykelklass igår och som alla gånger jag träffar henne, myser jag. Härligare och mer sympatisk människa är svår att hitta.

Jag har många underbara människor i mitt liv som jag mött via min blogg och det gör mig lycklig och tacksam.

kaffe


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center