Krigaren drog till Vemdalen

Efter min “debut” efter nästan 3 veckors avhållsamhet från cyklingen pga den j”/”(/#=??!?)=kla förkylningen, så packade vi in oss i en lite för liten combi, 4 pers, 2 hundar och sjukt mycket packning och körde mot Vemdalen. Vi landade på plats 0400… lite grusig i ögonen just nu men sörplar kaffe för fulla muggar.

Min skidsjäl ska få kärlek under några dagar.

Vackra underbara Åsa var med på min cykelklass igår och som alla gånger jag träffar henne, myser jag. Härligare och mer sympatisk människa är svår att hitta.

Jag har många underbara människor i mitt liv som jag mött via min blogg och det gör mig lycklig och tacksam.

kaffe

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.