KUDOS

För en vecka sedan hade stora delar av Träningssverige den där känslan man har i kroppen och hjärtat efter WorkOut Åre. Jag lovade att dela med mig av spellistor, upplägg och tankar bakom mina klasser och vi tar den sista klassen först.

Klassen heter Kudos och googlar man kudos får man upp förklaringen “heder åt”, “respekt” – “it is acclaim or praise for exceptional achievement”. På Strava ger du jus Kudos som gilla, tummen upp till någon annans uppladdade träningspass.

Grundtanken med klassens innebörd var ett ganska tufft men häftigt pass att känna i kroppen om man lyckas hantera, respektera och ta hänsyn till vad man har i kroppen efter en hel helgs träning, där alla passen inte bygger på varann utan belastar kroppen rätt bra om man staplar dem på hög. Det vill säga vara ödmjuk men utmanande och respektera kroppen för hur den svarar.

 

Uppvärmning 15 min med 4 igångdrag.

4 block av

 • 4 min på AT
 • 1 min AT++ eller strax över
 • 30 sek all out
 • 5 min återhämtning

Upprepa 4 varv.

Nedvarvning 10 min.

 

Musiken hittar ni omixad här – vill man ha den mixad, maila mig på jessica@jessicaclaren.com och märk mailet med Kudos Åre.

Låtar som inte finns på Spotify som var med på passet:

Say Goodby (Karl XVII  & MB remix) – Groove Cocktail

Macumba Dreams – Moby Deep

I got this feeling  (Guardate mix) – Justin Timberlake

Markers – Adrian Hour

Låtarna med SOHN spelas innan klassen för att få rätt känsla.

 

Var du där? Var du inte där, berätta vad ni tyckte eller tycker om upplägget och musiken!

 

160528_are20160528_0181-2

5 Comments

 1. EmmaS 6 juni, 2016at14:07

  Tack. Älskar dina spellistor och använder dem ofta när jag cyklar!!!

 2. Amira 6 juni, 2016at20:52

  Jag var där. Det var en av dom absolut mäktigaste träningsupplevelser jag haft. Att uppmanas till en respekt för sig själv och med allt man tagit med in i rummet från helgen upplevde jag som uppriktig kärlek och omtanke. Något som borde vara självklart, något som borde ha högsta prioritet insåg jag plötsligt att jag förringat. Jag hörde musiken från klassen idag och den rörde mig till tårar. Hur återger man en upplevelse man bär med sig i varenda cell..Jag vet inte hur, jag vet bara att upplevelsen var mäktigt stor och klassen berörde mig så pass att jag valde sätta stopp efter den. Jag vågar påstå att det är något av dom absolut bästa klasser du skapat på cykel! Jag är så otroligt tacksam för att jag fick uppleva den, under din ledning, där och då❤️??❤️✨

 3. Julia 7 juni, 2016at08:09

  Tack för inspirationen! Grymma cykel klasser , de bästa!
  Försökte maila dig men din mailadress fungerade inte?

 4. Elna 7 juni, 2016at13:52

  Jag hade velat vara där förstås, gillar så hur du tänker. Kudos till dig!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *