LA Baby

Jag vill fortsätta växa. Jag letar inspiration i allt. I de flesta små ögonblick finns där alltid något jag kan använda mig av på mina klasser. Ett ord. Ett möte. En erfarenhet.

Ibland är det så himla lätt att glömma hur viktigt det är att vattna och berika sitt eget liv. Sin yrkesroll och det slog mig, att jag inte berättat att jag kommer åka till LA i sommar för att vattna min inspirationsplanta. Där är så galet många jag vill yoga för.

Vi kommer vara där samtidigt som CrossFit Games och jag förmodar att J kommer vilja börja tävla i det efteråt. Han är född med allt. Snabb, explosiv, uthållig – you name it and he has it.

Jag börjar känna mig sugen på att se om jag kan bli lika kär i att släppa stänger som Mo & Jo.

 

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Jag åker dit om 1 v!! När jag är tillbaka från pommeslandet så kommer jag raka vägen till din spinningsal igen…

  2. Uuunderbara Seane Corn håller yoga på Exhale, 245 Sount Main Street i Venice. Klassen heter Sacred Movement och det är vinyasastalj level 2/3 (just nu är det 6pm på onsdagar men kolla schema för hon reser en hel del). Hon är fantastisk!!!

    Testa City Yoga i West Hollywood, Earth Power Yoga även den i West Hollywood (svintuff power vinyasa). har hört mycket om Liberation Yoga men aldrig varit där själv.

    Sen måste du ju gå till Cruch på Sunset Blvd och ta en spinningklass med Bob Harper. Jillian kommer dit titt som tätt. Klassen är 10.30 på lördagar men kön ringlar utanför redan vid 9.

  3. Höll på att glömma … du måste ju ta en klass med min kompis, den helt fantastiskta Tanja Djelevic (tränare på Bigest Looser Sverige säsong 1). Hon undervisar klasser på Crunch i Hollywood, Equinox på Sunset Plaza och Easton Gym. Hälsa från mig!!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
DAGENS MANTRA

DAGENS MANTRA

Next
Nike FREE 3.0

Nike FREE 3.0

Idag har jag äntligen känt, vridit och gått i den nya Nike FREE skon

You May Also Like