Jag vill fortsätta växa. Jag letar inspiration i allt. I de flesta små ögonblick finns där alltid något jag kan använda mig av på mina klasser. Ett ord. Ett möte. En erfarenhet.

Ibland är det så himla lätt att glömma hur viktigt det är att vattna och berika sitt eget liv. Sin yrkesroll och det slog mig, att jag inte berättat att jag kommer åka till LA i sommar för att vattna min inspirationsplanta. Där är så galet många jag vill yoga för.

Vi kommer vara där samtidigt som CrossFit Games och jag förmodar att J kommer vilja börja tävla i det efteråt. Han är född med allt. Snabb, explosiv, uthållig – you name it and he has it.

Jag börjar känna mig sugen på att se om jag kan bli lika kär i att släppa stänger som Mo & Jo.

 

9 Comments

 • Annika

  Åh vad lyxigt! Det är du värd!

 • Pernilla

  Jag åker dit om 1 v!! När jag är tillbaka från pommeslandet så kommer jag raka vägen till din spinningsal igen…

 • Mo

  Oj, vad kul vi ska ha!!! ♥♥♥

 • jessica

  Det kommer bli helt gudomligt Mo!
  Alla tips som ni har är så välkomna!

 • Helena

  Åh vad härligt! Jag var ju just där, men längtar ändå tillbaka redan….ÄLSKAR den stan! <3

 • Petra Axlund Stegman

  Härligt. Kan varmt rekommendera Bryan Kest (hans studios Power Yoga på 1410 2nd Street och 522 Santa Monica Blv). Love!!!

 • Jessica

  Tack Petra! Ge mig mera förslag!

 • Petra Axlund Stegman

  Uuunderbara Seane Corn håller yoga på Exhale, 245 Sount Main Street i Venice. Klassen heter Sacred Movement och det är vinyasastalj level 2/3 (just nu är det 6pm på onsdagar men kolla schema för hon reser en hel del). Hon är fantastisk!!!

  Testa City Yoga i West Hollywood, Earth Power Yoga även den i West Hollywood (svintuff power vinyasa). har hört mycket om Liberation Yoga men aldrig varit där själv.

  Sen måste du ju gå till Cruch på Sunset Blvd och ta en spinningklass med Bob Harper. Jillian kommer dit titt som tätt. Klassen är 10.30 på lördagar men kön ringlar utanför redan vid 9.

 • Petra Axlund Stegman

  Höll på att glömma … du måste ju ta en klass med min kompis, den helt fantastiskta Tanja Djelevic (tränare på Bigest Looser Sverige säsong 1). Hon undervisar klasser på Crunch i Hollywood, Equinox på Sunset Plaza och Easton Gym. Hälsa från mig!!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us