Laga punktering och 4 timmar i Hellas

Ungefär så såg vår söndag ut. Samt en knäckt sadel.  Men bäst var liksom ändå skog, fågelkvitter, solsken, hyfsat torra stigar. Att jag vann över en snirklig klättring över sten och rötter, lite klippa, som brukar resultera i att jag tappar rytmen när jag har 3 meter kvar. I dag tog jag den j-vln!

Vi kör slanglöst, jag och J. J punkade efter den lite stötiga början på Sörmnlandsleden och vi satte i en slang i soldiset. Eller vi och vi. J satte i en slang. Jag tittade på och assisterade lite tafatt. Jag suger på att laga punkteringar. Tur, tur att jag ska bli proffs nästa lördag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Next
Birk Björkvatten

Birk Björkvatten

Jag fick ett bud i förra veckan när jag var nere och studsade i Amsterdam

You May Also Like