Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Laga punktering och 4 timmar i Hellas

Senast uppdaterad:

Ungefär så såg vår söndag ut. Samt en knäckt sadel.  Men bäst var liksom ändå skog, fågelkvitter, solsken, hyfsat torra stigar. Att jag vann över en snirklig klättring över sten och rötter, lite klippa, som brukar resultera i att jag tappar rytmen när jag har 3 meter kvar. I dag tog jag den j-vln!

Vi kör slanglöst, jag och J. J punkade efter den lite stötiga början på Sörmnlandsleden och vi satte i en slang i soldiset. Eller vi och vi. J satte i en slang. Jag tittade på och assisterade lite tafatt. Jag suger på att laga punkteringar. Tur, tur att jag ska bli proffs nästa lördag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Föregående
Birk Björkvatten

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.